Winter outfit

Sunčani dani stvoreni su za ispijanje kave, uživanje u suncu i kombiniranju najboljeg outifta za subotnju špicu. Bila špica ili ne, bio sunčan ili kišan dan, ono što uvijek nastojim je obući se prema trenutnom raspoloženju, a ne onako kako drugi to od mene očekuju.



S godinama se razvijao moj osobni stil i modni ukus. S 19 godina mogu slobodno reći da ne znam kako točno nazvati svoj stil. Nekako ga još uvijek razvijam i stvaram svakim danom, ali također ne želim definirati svoj stil jer ne želim da me išta koči i sprječava u modnom izričaju. 




Sukladno s time nastala je i ideja za ovaj outfit. Spoj spojivog i nespojivog ! 

Ono što mnogi ne bi sparili skupa je kaput i kožne hlače, no meni je spajanje tog nekog bikerskog i rokerskog s profinjenim ielegantnim jako zanimljivo.

Također volim kombinirati i zlatno i srebrno. Mislim da je to nekada bilo određeno da se mora nositi samo i isključivo zlatno sa zlatnim i srebrno sa srebrnim, ali danas pravila nema.




 Osobno jako volim jarke boje. To je nekako krenulo od moje mame koja me uvijek tjerala da nosim nešto raznobojno kako bi me među silnim klincima mogla odmah uočiti. S vremenom mi je to postalo naporno i čudno,no  nedavno sam shvatila kako su jarke boje odličan fashion statement.



Boje obično nosim kroz modne dodatke, kao što su primjerice ove Ray Ban Clubmaster naočale. Ono što mi se ponajviše sviđa kod njih je to što nisu klasičan model kao što su Avijatorke i to ih čini  jedinstvenima. 


 Osim što su boje odmah uočljive ožive svaki jednostavan i pomalo dosadan outfi. Plava torba kao što je ova Valentino na slici je dokaz toga da bilo koji crni outfit može instantno podignuti i dati mu živost.




Nisam pobornica trendova, ukoliko mi se nešto svidi i ima pristupačnu cijenu nosit ću to. Želim ulagati u bezvremenske komade koji će uvijek biti u modi. Zato su mi drage ove Guess čizme iz kolekcije jesen/zima 2017./2018. Bajkerske, rokerske čizme su nešto što već godinama ne izlazi iz mode. Vratile su se kada sam ja krenula u srednju školu, a sada kada sam na fakultetu idalje su in. Zato mislim da je ovo jedan od onih odjevnih komada u koji vrijedi investirati svoj novac.







Nadam se da vam se moj post svidio.
Photo: Ardea Everly
Kaput: Zara,
Džemper: Zara
Hlače: Zara
Čizme: Guess
Sunčane naočale: Ray Ban Clubmaster
Sat: Guess

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising