The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow mask

The body shop is one of those brands that every1 always talks about. In a positive way of course. That is why I decided to try some of their products. The Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask did not work for me. I have used this mask for 6 months on and off and was never impressed with the results. The mask is intended for oily skin; it is supposed to remove oils from your face and purify it from any dirt which is located on your face. It did purify my skin but made it so dry and flaky. Any charcoal mask will make your skin feel a little dry, but this was on another level. I honestly do not have anything nice to say about this mask. 

The sent of the mask is very intense. I feel that they added so many chemical ingredients to achieve this sent. I do not like it though.  

So far I have tried many the body shop products and none of them have worked for me. Maybe I have been buying the wrong ones, I don't know.

Hope you liked this post

XOXO

Anita



The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow mask



The body shop je uvijek bio onaj brand o kojem svi pričaju i kojeg svi hvale. Zbog toga sam odlučila probati neke njegove proizvode. Probala sam 4 proizvoda od The body shopa do sada i niti jedan mi se nije u potpunosti svidio. Uprkos tome odlučila sam probati Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask  (masku od himalajske gline). Koristila sam je 6 mjeseci s prekidima i rezultati me nisu oduševili. Maska je namijenjena za masnu kožu te je to bio i razlog zašto sam se baš odlučila za ovu masku. Maska bi trebala ukloniti višak masnoća i svu prljavštinu koja se nalazi na vašem licu. Maska je uklonila sve nečistoće s mog lica, ali ju je ostavila izuzetno suhom. Svaka maska od gline učinit će vašu kožu suhom, ali ova maska mi je osušila kosu više nego i jedna druga prije i to je razlog zašto sam je prestala koristiti.

Također nikako se nisam mogla naviknuti na miris ove maske koji je postignut nekim teškim kemikalijama. Nije mi se svidio.

Nadam se da vam se svidio ovaj post.

XOXO

Anita

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising