Što pokloniti za Valentinovo? Parfem

Nakon Božića i Nove godine slijedi nekima najdraži, a nekima najomraženiji datum u godini; Dan zaljubljenih.

Ukoliko ste kao i svake godine izgubljeni prije Valentinova i ne znate što kupiti svojoj curi/dečku, ne očajavajte nego samo nastavite čitati.

Ovo je prvi u serijalu postova u kojima ću pričati o idealnim poklonima za vašu drugu polovicu. Danas su na tapetu parfemi.

PARFEMI


Možda vam se parfem čini kao najdosadnija i najgluplja stvar koju možete pokloniti svojoj curi/dečku, ali ja osobno smatram da je parfem kao poklon bezvremenski klasik.

E sad možda znate koje parfeme vaš(a) dečko/cura voli ili barem kakve mirisne note preferira.
Ukoliko ne znate ja ću vam u tome pomoći.

LANCOME LA VIE EST BELLE

Nedavno sam objavila post o parfemu Lancome la Vie est Belle koji možete pročitati ovdje. Ukoliko vaša cura voli cvjetne mirisne note preporučila bih vam ovaj parfem iz razloga što je izuzetno ženstven, elegantan i graciozan.




YSL BLACK OPIUM

Također jedan parfem o kojemu sam već govorila na mom blogu je Ysl Black Opium. Ovo je nešto intenzivniji miris koji miješa mirisne note vanilije i kave. Jak je miris i sukladno s time parfem je više za večernju, nego za dnevnu uporabu.





DIOR HYPNOTIC POISON

Dior Poison je izuzetno sličan YSL Black Opiumu što se tiče nekakvih mirisnih nota. Sadrži vaniliju, kokos, jasmin i badem te je zbog toga nešto slabiji od Opiuma. Miris je izuzetno zavodljiv.mističan i ekstravagantan.


O DE LANCOME


Parfem koji je već godinama na tržištu je O de Lancome, a specifičan je po svojim citrusnim notama limuna, naranče i bergamota (citrus sličan limeti). Izuzetno je lagan i svjež te je stoga savršen za proljeće i ljeto.





ZARA FEMME

Zara osim što nudi pregršt modnih dodataka nudi i poprilično dobar broj parfema po izuzetno pristupačnoj cijeni, a uz to parfemi su izuzetno dobri i kvalitetni. Moj osobni favorit je Femme parfem. Miris sadrži note božura, vanilije, pačulija i bergamota. Podsjeća me dosta na Lancome La Vie est Belle samo je mnogo slatkastiji i cvjetniji miris za razliku od Lancomovog parfema.

                                                     Slika 3 od ZARA FEMME EAU DE TOILETTE 100ML od Zare


CAROLINA HERRERA GOOD GIRL



Carolina Herrera nije poznata samo po tome što ima izuzetno dobre parfeme, nego i po tome što su bočice u kojima ih pakiraju doista posebne. Ukoliko se odlučite svojoj djevojci pokloniti baš ovaj parfem ne samo da ćete joj pokloniti parfem već i štiklu. Kako možete kupiti i štiklu i parfem u isto vrijeme pitate se? Bočica parfema oblikovana je u izuzetno visoku i seksipilnu potpeticu.




L'OCCITANE TERRE DE LUMIERE

Ukoliko želite nešto više orijentalno vaš izbor je definitvno L'Occitane Terre de Lumiere. Ovo je gurmansko-aromatičan miris; što god to zapravo značilo jer to piše na L'Occitane-ovoj službenoj web stranici. Kombinacija bergamota, lavandinog meda i bijeli mošus stvaraju jedan topli i intenzivan miris koji jednostavno očarava i obara s nogu. Možda nije toliko mladenački, ali je elegantan i graciozan.






CALVIN KLEIN ETERNITY


Calvin Klein je uz Armani Code moj najdraži muški parfem. Hladne note lavande, cvijet naranče, korijander i smreka su upravo ono što ovaj parfem čini prepoznatljivim. Ukoliko želite iskakati iz cjeline ovo je parfem za vas



Nadam se da vam se post svidio!

XOXO

Anita

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising