Benefit porefessional primer

Za prvi dan 2018. godine odlučila sam vam prirediti nešto što sam otkrila u 2017. godini.

Ono što je definitivno obilježilo 2017. godinu je činjenica da je Benefit stigao u Hrvatsku u Douglas parfumerije. Nisam mogla biti sretnija! Douglas je zatim imao Black Friday sniženja i tako sam se domogla Benefitovog Work It Girl seta. U Work It Girl setu nalaze se četiri proizvoda u njihovoj mini verziji; Hoola Matte bronzer, Porefessional primer, Benetint i The Roller Lash maskara.

U današnjem postu govorit ću vam o Porefessional primeru za lice.

Benefit Poreffesional primer putno pakiranje



Primeri su ili hit ili miss, nekakve zlatne sredine obično nema.

Primer koji u svome sastavu ne sadrži nikakva ulja, minimizira vaše pore, vašu kožu ostavlja svilekansto mekom i omogućava da vaš  make-up što dulje stoji na vašoj koži. Kako su napisali na službenoj Benefitovoj stranici tako i zaista je. Šminka na vašem licu je postojana, koža je matirana i mekana nakon što primer stavite na lice i pore su minimizirane, poglavito one oko područja nosa gdje su pore i najšire.

Boja primera je nekakva nude puderasta nijansa zbog toga što je namijenjena svim bojama kože. Boja me nije nešto previše oduševila to moram priznati možda je to samo radi toga što ja preferiram da su primeri prozirne boje.

Nadam se da vam se post svidio.

XOXO

Anita


Benefit Poreffesional primer




For my first post in 2018 I decided to write about my biggest discovery in 2017.

When Benefit finally came to Croatia I was thrilled. I bought their Work It Girl set which contains four products: Hoola Matte bronzer, Porefessional primer, Benetint i The Roller Lash mascara.

In today's post I will be talking about Porefessional primer.

In my opinion primers are a hit or a miss. This one is a hit!

Benefit Porefessional primer travel packaging 



This primer does not contain any oils, complements all skin tones, helps make-up stay put and minimizes your pores. This is what they say about the product on the Benefit official web page. And I totally agree!

With this primer your make-up will stay put and it won't smear all over your face. Your face is matte and it feels like super soft. Your pores are minimized especially around your nose where your pores are the widest. I must say I am not really amazed by the color of the primer; I prefer primers which have a transparent color.

I hope you liked my post.

XOXO

Anita

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising