NYX Liquid Eyeliner review

NYX Liquid Eyeliner in white

Nedavno sam probala Nyx-ov Epic Ink Liner i moram priznati da sam se stvarno oduševila. Iz tog sam se razloga kupila Nyx-ov bijeli tuš za oči.

PAKIRANJE:

Što se tiče samog Nyx-ovog pakiranja u kojem dolazi tuš nije to ništa specijalno. Običan kartonski omot i njihov klasični dizajn. Ono što mi se kod bočice najviše sviđa je to da je lagana što se težine tiče, a to što je sam aplikator odvojen od bočice s proizvodom mi katkad smeta katkad ne; to ovisi o tome jel se šminkam u žurbi ili imam dosta vremena.


O PROIZVODU:
S obzirom da sam s Nyx Epic Ink Linerom bila i više nego zadovoljna očekivala sam zaista puno od samog tuša. No nije se baš iskazao. Pigmentacija mu je solidna, u odnosu na Nyx Epik Ink Liner je dosta slabo pigmentiran. Je li razlog tome činjenica da je bijela boja pa je njezin intenzitet s time slabiji ili nešto drugo ne znam. Tuš se vrlo jednostavno i lako nanosi što mi se osobito sviđa.

TEKSTURA:
Ono što je osobito neobično kod ovog proizvoda je što se nakon nekoliko sati počinje perutati i skidati s vašeg kapka sam od sebe. Ukoliko nanosite više slojeva samog tuša oni se međusobno ne stapaju kao što je slučaj kod drugih tuševa, već se počinju grudati na vašem kapku.



Stvarno sam imala velike nade i očekivanja za ovaj proizvod, no ovaj proizvod me u potpunosti razočarao.

Jeste li vi probali ovaj proizvod?

Nadam se da vam se svidio moj post.

XOXO

Anita

Recently I tried Nyx Epic Ink Liner and I must say I was blown away. Because of that I decided to try Nyx White Eyeliner.

PACKAGING:
The eyeliners packaging is not something special. Their plain wrap with their classic design. What I like about the bottle of the eyeliner is the fact that is lightweight. Eyeliner brush detaches from the bottle; sometimes I don't mind that but sometimes I do not like it at all (depending on my mood).


ABOUT THE PRODUCT:
Having in mind that I have already tried Nyx Epic Ink Liner and loved it, expectations were big. They came crashing down though. The pigmentation is not good. Comparing it to the Nyx Epic Ink Liner, its pigmentation is week. Why is that so? Is it because black is a intensive color in general or something else I wish I knew. The eyeliner is easy to apply and that is what i really like.

TEXTURE:


The thing I find strange about this product is the fact that after a few hours of wear it starts to smear. If you apply multiple layers to your lid they will not blend with each other. The layers simple start to peel off.

I had high hopes for this product but I am fully disappointed.

Did you try this product?

I hope you liked my post.

XOXO

Anita

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising