JANUARY FAVORITES

Drage moje,
žao mi je što ne objavljujem puno postova u zadnje vrijeme. Školske obaveze,nedostatak slobodnog vremena i nedostatak inspiracije učinili su svoje. Imam nekih kombinacija koje sam smislila, ali problem je taj što je vrijeme jako oblačno,kišovito i hladno. Imam jaku želju da pišem na blogu češće nego do sada i nadam se da će te mi pomoći u tome.

Danas sam odlučila s vama podijeliti moje najbolje proizvode u siječnju.

Moj najdraži proizvod je definitvno kokosovo ulje. O njemu sam mnogo čula na youtube kanalima mojih najdražih youtuberica, ali nekako nisam nikada istraživala gdje se može kupiti u Hrvatskoj. Kupila sam ga u bio&bio dućanu i mogu reći da sam poprilično zadovoljna. Koristila sam ga kao hidratantnu kremu, kremu za brijanje nogu, masku za kosu, kremu za ruke i losion za tijelo. Kokosovo ulje je nešto najbolje što možete priuštiti njezi svojeg tijela. Potpuno je prirodno bez ikakvih dodataka ili kemikalija. Ako želite saznati za što se sve kokosovo ulje može koristiti
pogledajte ovaj video koji je meni osobno jako pomogao (OVDJE).

Ponovno sam se vratila ljetnom favoritu, a to je L'Occitane-ov gel za čišćenje lica. Jako nježan proizvod koji će se riješiti bilo kakve prljavštine na vašem licu, uklonit će mrtve stanice kože i šminku (čak i onu vodootpornu) te masan sjaj i bilo kakvu masnoću s vašeg lica. Ne ostavlja kožu suhom. Nakon što operem svoje lice s gelom koža mi je mekana,svježa i čišća nego ikad prije. Po meni je ovo jedan od najbojih gelova koji se mogu pronaći na našem tržištu. Ovaj proizvod koristim već punih godinu dana. Trenutno sam na drugoj bočici. L'Occitane-ovi proizvodi su općenito jako skupi. No ovaj gel će vam trajati punih godinu dana što je po meni jako isplativo. (OVDJE)


Puder koji sam ovaj mjesec najviše koristila je Max factor-ov Face Finity All Day Flawless 3u1. Fantastičan je. Potpuno prekriva moje nesavršenosti i ujednačava ten. Ima spf 20 što je jako dobro jer nemoram dodatno stavljati kremu protiv sunca ispod pudera. Kao što i proizvod sam govori on je 3u1- puder, primer i korektor. Puder sam nanosila sa beauty blender-om koji mi daje besprijekoran izgled. Preferiram beauty blender nego neke druge četkice zbog toga što je nanošenje puno lakše. Jedina mana beauty blender-a je to što upije više pudera nego četkica.
Definitivno najdraža stvar ovog mjeseca je moja nova četkica za blendanje od Kiko Cosmetics. Promijenila je način na koji stavljam sjenilo. Pomogla mi je pri nekim zahtjevnijim večernjim look-ovima koje prije nisam mogla napraviti jer nisam mogla dobro izblendati sve boje. (OVDJE)


Moja najdraža maskara trenutno je L'Oreal-ova Volume Million Lashes Excess. Produžuje moje trepavice i daje im volumen. Definitivno moja najdraža maskara. (OVDJE)


I za kraj najdraži odjevni predmet ovog mjeseca je traper košulja koju sam kupila u Ljubljani u robnoj kući Emporium od marke Salsa. Nisam se skidala iz nje kad sam je dobila. Paše uz sve; traperice,tajice, kožu, suknje... Obožavam je!!! (OVDJE)



Nadam se da vam se svidio ovaj post. Slijedeći blog post možete očekivati za 2 tjedna. Žao mi je što postovi nisu redoviti. Probat ću ih pisati unaprijed (ono što je moguće) i onda ih izbacivati frekventnije. XOXO

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising