Douglas ruž ella dvornik

Lip kitovi su u zadnjih nekoliko godina postali mainstream. Nema koja kozmetička kuća nije proizvela lip kit.

In the past few years, lip kits have become mainstream. Almost every makeup company has come out with a lip kit.

Moram priznati da nisam zaluđena s proizvodima koji su napravljeni u suradnji s influencerima. Ali kad sam vidjela da je Ella Dvornik napravila kolaboraciju s Douglas parfumerijama jednostavno sam morala probati.

I have to admit that I am not crazy about makeup products which are done in a collaboration with an influencer, but when I saw that Croatian influencer and blogger Ella Dvornik did a collaboration with Douglas I simply had to try it!


Dizajn pakiranja nije revolucionaran, u smislu da smo usne i potpis osobe koja radi kolaboraciju s brandom. Za svaku pohvalu jest činjenica da je pakiranje napravljeno od papira i da je samim time ekološki prihvatljivo. Moram napomenuti da ovo nije klasična kolaboracija influencera s kozmetičkom kućom, već su Ella Dvornik, Maja Šuput i Nika Meštrović zaštitna lica Douglas parfumerija za tri lip kita.

The design of the packaging is not very revolutionary, in the sense that a photo of the lips with the signature of the influencer is a been there done that kind of story. I have to say that I like that the packaging is made out of paper and because of that is eco-friendly. Also, this is not a usual collaboration between an influencer and a brand because Ella Dvornik, Maja Šuput, and Nika Meštrović are only ambassadors for these lip kits. They were not included in the process of making of these lip kits.

Pakiranje sadrži olovku za usne i ruž. Posebno mi se sviđa to što se olovka za usne ne mora šiljiti sa šiljilom za olovke. Aplikator ruža je podosta neobičan. Naime, riječ je o nekakvoj vrsti spužvice s malim dlačicama. Isprva mi se činilo vrlo nehigijenski, neobično i mislila sam da ja uopće neću moći aplicirati ruž s takvom vrstom aplikatora, ali sam se dosada već navikla.

The packaging includes a lip liner and a lipstick. I especially like the fact that you do not have to sharpen this lip pencil with a sharpener. The lipstick applicator is very unusual, the reason being that is made out some kind of a sponge with tiny bristles. At first, this seemed very unhygienic, unusual and I thought that I would not be able to apply lipstick in that way, but now I got used to it.

Olovka je izuzetno pigmentirana, lako se nanosi i ako imate suhe usne tijekom ovog hladnijeg zimskog perioda poput mene nećete imati problema pri nanošenju. Ruž je također izuzetno pigmentiran, ali nije mat ruž i iz tog razloga ne stoji dugo na vašim usnama.

The lip liner is very pigmented, it is easy to apply and if you have very dry lips during this winter period like I do, you will not have a problem when applying it. Lipstick, on the other hand, is pigmented, but it is not a matte lipstick and because of that it does not stay very long on your lips.

Sve u svemu, mislim da postoje puno bolji ruževi u koje možete uložiti vaše novce.

All in all, I think that there are much better lipstick that you can invest your money in.

Nadam se da vam se svidio post.

I hope you liked my post.

XOXO

Anita



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising