Nyx Epic Ink liner

Nyx Epic Ink Liner

Donedavno uopće nisam koristila tuš i onda kad sam ga krenula koristiti jednostavno sam se preprodila.

Probala sam razne tuševe za oči; u gel obliku, tuš koji se aktivira s vodom i klasične tuševe u obliku kao što je ovaj od NYX-a o kojem ću vam danas pričati.


Kupila sam Nyx Epic Ink Liner preko ASOS-a jer ga u Rijeci u Diviana cosmetics dućanu nisam našla. Jednostavan je za korištenje i nanošenje. Pigmentiran je, brzo se suši, vodootporan je i ne će vam se skinuti radi znoja ili tako nečega.



Što se aplikatora tiče izuzetno je tanak i iz tog razloga s njim možete najbolje postići razne debljine i veličine tuša na vašem kapku. Moram vam reći da nisam stručnjak u nanošenju tuša za oči i zato moram reći da je izuzetno lako koristiti olovku i aplicirati tuš.

Pigmentacija je intenzivna i finish tuša je sjajnog efekta.

Nadam se da vam se post svidio.

XOXO

Anita


Until recently I did not even use liquid eyeliner, but when I finally started wearing it my makeup routine changed.

I tried may different tipes of eyeliners; gel, liquid, eyeliner that is activated with water etc.


I bought this Nyx Epic Ink Liner on ASOS. I love this eyeliner because it is simple and easy to use and apply. It has amazing pigmentation, its waterproof and it will not bouge.

The applicator is amazing; extremely thin and slender. Because of that it is very easy to apply and to achieve different thinkness and lenghts of your eyeliner.
I must say I am not an expert on doing my eyeliner but this pen liner is easy to hold in your hand and apply on your lid.

The pigmentation is very intense and the finish is not matte.



I hope you liked my post.

XOXO

Anita

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising