Urban Decay Naked palette

Mislim da je Urban Decay Naked paleta san snova svake cure koja je ikada pogledala ijedan beauty video na Youtubeu. I zato je nisam prestala koristiti od kad sam je dobila. Savršena je za svaku prigodu, od dnevnih do večernjih lookova.

SJENILA

Naked paleta sadrži 12 nijansi, od koje su dvije matte smeđe nijanse s 10 shimmer nijanse. Matte nijanse Naked i Buck najviše koristim za dnevni look s daškom Sidecar na dijelu gdje se unutarnjem kutu kapaka (inner corner) kako bi dodatno naglasila oči i ''otvorila'' ih. Half Baked, Smog i Darkhorse su nijanse bez kojih nemogu za ijedan večernji look pogotovo kada idem u izlazak. Pošto imam plave oči ove dvije zlatne nijanse savršeno ističu moje oči (uz to generalno obožavam zlatne nijanse jer mi jako lijepo ističu oči). Nijanse koje manje koristim su Virgin, Sin,Toasted,Hustle,Creep i Gunmetal. Razlog zašto ne koristim Sin, Toasted i Hustle je zbog toga što su to ružičasto-zlatne nijanse prema kojima ja generalno ne gravitiram i smatram da mi ne stoje. Virgin ne koristim često jer mi je nijansa presvjetla, Creep je crna nijansa koja mi je jednostavno pretamna, a što se tiče Gunmetal pravo da vam kažem ne znam kako bi je nosila i uz što bi je uklopila


IZDRŽLJIVOST
Koristite li sjenila s primerom ili bez njega trajat će vam dok ih ne skinete.



PIGMENTACIJA I TEKSTURA
Koliko možete vidjeti sjenila imaju iznimnu pigmentaciju. Lako su razmazive, prozračne i međusobno se miješaju (blendaju) s lakoćom.



PAKIRANJE


Izuzetno je praktična,pogotovo ako je nosite negdje na put jer ima ogledalo s koje je sasvim dobro za put kada nemate prostora i mogućnosti uzeti veliko ogledalo. Jedina zamjerka koju imam za ovu paletu je pakiranje. Naime paleta je prekrivena tkaninom koja se izrazito lako zaprlja i skuplja prašinu. Na svu sreću ja svoju paletu pazim ko kap vode na dlanu pa se još nije zaprljala.


Sve u svemu ovaj proizvod mi se jako sviđa i toplo bi ga preporučila svima. Ovo je jedna od onih paleta u kojoj se može naći ponešto za svakoga. 

Nadam se da vam se svidio moj post.
Jeste li probali ovu paletu? Kako vam se dopala?

XOXO

Anita


Urban Decay Naked palette is one of those products you see on Youtube all the time and you really want to own. Luckily I have received this palette as a birthday gift last year and since then I have been obsessed. It is suitable for day or night looks.

EYESHADOWS



The palette contains 12 shades; two matte and 10 shimmering shades. I use Naked all over my lid and Buck in my crease with a hint of Sidecar in my inner corners for a simple day time look, while in the evening I go all out. Half Baked, Smog and Darkhorse are the shades I can not go without on a night out. Since I have blue eyes I tend to use golden shades on my eyes. Virgin, Sin, Toasted,Hustle,Creep and Gunmetal are the shades I rarely use because most of them have a rose gold undertone which I don't personally like. Virgin is too light for me, Creep is too dark of a shade while Gunmetal is that kind of a shade which is suitable to use only on Halloween.

LASTING PERFORMACE
These eyeshadows are extremely long lasting. With or without primer they will last you all day and night.



PIGMENTATION & TEXTURE
As you can tell by looking at the pictures the pigmentation of the eyeshadows  is marvelous. Eyeshadows are easy to blend, very soft and buttery.





PACKAGING
The packaging is very practical when travelling. You get a mirror and a double ended brush which is amazing when you are on the go. The only thing I don't like about this palette is the fact you have fabric over the palette which collects dust and anything really. That is why you can easily get it dirty. Fortunately mine is squeaky clean.



Overall I think this is an amazing palette to have and use because it is very versatile and suitable for every1.

Hope you liked my post.
Have you tried this palette? Do you like it?

XOXO

Anita

Primjedbe

  1. Jako volim ovu paletu, kupila sam ju prije puno godina i jos je uvijek rado koristim!Odlicna kvaliteta i divne boje! Ukoliko zelis, svrati do mog bloga, ako si zainteresiran mozemo se pratiti na GFC-u i dati si medjusobnu podrsku! Pozdrav iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR

Sona krema

Msc krstarenja / Msc cruising